申博-申搏sunbet-申博太阳城|sunbet官网

当前位置:主页 > 英语学习 > 英语考试 > 英语四级考试 > >

大学英语四级完形填空解题武器及模拟题

来源::未知 | 作者:admin | 本文已影响

引言:综合来讲,四级考试内容改革,的确对考生能力提出了更高更新的要求,但是只要考生能认真分析各种题型特点,总结合理应对的方法,新四级也并不可怕。单从翻译部分来看,老四级词汇与结构部分的重要词组,重点语法可能会成为汉译英部分的考查重点,因此考生仍旧应该重视老四级的真题材料。
  完型填空 做题七种武器
  ① 无关词排除
  ② 逻辑关系
  ③ 同现:褒义或贬意,作者的含有相同倾向的词
  ④ 浮现:同一个概念不同词语表达,再次出现
  ⑤ 关联:and, or
  ⑥ 时间线索
  ⑦ 总分结构对照分析
  通读文章再做题,第一段第一句话一定要读懂
  Manpower Inc., with 560,000 workers, is the world's largest temporary employment agency. Every morning, its people 41 into the offices and factories of America, seeking a day's work for a day's pay. One day at a time. 42 industrial giants like General Motors and IBM struggle to survive 43 reducing the number of employees, Manpower, based in Milwaukee, Wisconsin, is booming.
  44 its economy continues to recover, the US is increasingly becoming a nation of part-timers and temporary workers. This " 45 " work force is the most important 46 in American business today, and it is 47 changing the relationship between people and their jobs. The phenomenon provides a way for companies to remain globally competitive 48 avoiding market cycles and the growing burdens 49 by employment rules, healthcare costs and pension plans. For workers it can mean an end to the security, benefits and sense of 50 that came from being a loyal employee.
  41. [A] swarm [B] stride [C] separate [D] slip
  42. [A] For [B] Because [C] As [D] Since
   43. [A] from [B] in [C] on [D] by
  44. [A] Even though [B] Now that [C] If only [D] Provided that
  45. [A] durable [B] disposable [C] available [D] transferable
  46. [A] approach [B] flow [C] fashion [D] trend
  47. [A] instantly [B] reversely [C] fundamentally [D] sufficiently
  48. [A] but [B] while [C] and [D] whereas
  49. [A] imposed [B] restricted [C] illustrated [D] confined
  50. [A] excitement [B] conviction [C] enthusiasm [D] importance
  只有as 才表达强对比关系
  while 可以表达同时发生的,既对立又并列的关系
  参考答案:41.A 42.C 43.D 44.A 45.B 46.D 47.C 48. B 49.A 50.D

Until recently most historians spoke very critically of the Industrial Revolution. They 41 that in the long run industrialization greatly raised the standard of living for the 42 man. But they insisted that its 43 results during the period from 1750 to 1850 were widespread poverty and misery for the 44 of the English population. 45 contrast, they saw in the preceding hundred years from 1650 to1750, when England was still a 46 agricultural country, a period of great abundance and prosperity.
   The view, 47 , is generally thought to be wrong. Specialists 48 history and economics, have 49 two things: that the period from 1650 to 1750 was 50 by great poverty, and that industrialization certainly did not worsen and may have actually improved the conditions for the majority of the populace.
  41. [A] admitted [B] believed [C] claimed [D] predicted
  42. [A] plain [B] average [C] mean [D] normal
   43. [A] momentary [B] prompt [C] instant [D] immediate
  44. [A] bulk [B] host [C] gross [D] magnitude
  45. [A] On [B] With [C] For [D] By
  46. [A] broadly [B] thoroughly [C] generally [D] completely
  47. [A] however [B] meanwhile [C] therefore [D] moreover
  48. [A] at [B] in [C] about [D] for
  49. [A] manifested [B] approved [C] shown [D] speculated
  50. [A] noted [B] impressed [C] labeled [D] marked
  参考答案:41.A 42.B 43.D 44.A 45.D 46.D 47.A 48.B 49.C 50.D
  Cloze Test 3
  Sleep is divided into periods of so-called REM sleep, characterized by rapid eye movements and dreaming, and longer periods of non-REM sleep. 41 kind of sleep is at all well-understood, but REM sleep is 42 to serve some restorative function of the brain. The purpose of non-REM sleep is even more 43 . The new experiments, such as these 44 for the first time at a recent meeting of the Society for Sleep Research in Minneapolis, suggest fascinating explanations 45 of non-REM sleep.
  For example, it has long been known that total sleep 46 is 100 percent fatal to rats, yet, 47 examination of the dead bodies, the animals look completely normal. A research has now 48 the mystery of why the animals die. The rats 49 bacterial infections of the blood, 50 their immune systems-the self-protecting mechanism against diseases-had crashed.
  41. [A] Either [B] Neither [C] Each [D] Any
  42. [A] intended [B] required [C] assumed [D] inferred
  43. [A] subtle [B] obvious [C] mysterious [D] doubtful
  44. [A] maintained [B] described [C] settled [D] afforded
  45. [A] in the light [B] by virtue [C] with the exception [D] for the purpose
  46. [A] reduction [B] destruction [C] deprivation [D] restriction
  47. [A] upon [B] by [C] through [D] with
  48. [A] paid attention to [B] caught sight of [C] laid emphasis on [D] cast light on
  49. [A] develop [B] produce [C] stimulate [D] induce
  50. [A] if [B] as if [C] only if [D] if only
  参考答案:41.B 42.C 43.C 44.B 45.D 46.C 47. A 48.D 49.A 50.B

Cloze Test 5
  Until recently most historians spoke very critically of the Industrial Revolution. They 41 that in the long run industrialization greatly raised the standard of living for the 42 man. But they insisted that its 43 results during the period from 1750 to 1850 were widespread poverty and misery for the 44 of the English population. 45 contrast, they saw in the preceding hundred years from 1650 to1750, when England was still a 46 agricultural country, a period of great abundance and prosperity.
  The view, 47 , is generally thought to be wrong. Specialists 48 history and economics, have 49 two things: that the period from 1650 to 1750 was 50 by great poverty, and that industrialization certainly did not worsen and may have actually improved the conditions for the majority of the populace.
  41. [A] admitted [B] believed [C] claimed [D] predicted
  42. [A] plain [B] average [C] mean [D] normal
  43. [A] momentary [B] prompt [C] instant [D] immediate
  44. [A] bulk [B] host [C] gross [D] magnitude
  45. [A] On [B] With [C] For [D] By
  46. [A] broadly [B] thoroughly [C] generally [D] completely
  47. [A] however [B] meanwhile [C] therefore [D] moreover
  48. [A] at [B] in [C] about [D] for
  49. [A] manifested [B] approved [C] shown [D] speculated
  50. [A] noted [B] impressed [C] labeled [D] marked
  参考答案:41.A 42.B 43.D 44.A 45.D 46.D 47.A 48.B 49.C 50.D
  Cloze Test 6
   Industrial safety does not just happen. Companies 41 low accident rates plan their safety programs, work hard to organize them, and continue working to keep them 42 and active. When the work is well done, a 43 of accident-free operations is established 44 time lost due to injuries is kept at a minimum.
  Successful safety programs may 45 greatly in the emphasis placed on certain aspects of the program. Some place great emphasis on mechanical guarding. Others stress safe work practices by 46 rules or regulation. 47 others depend on an emotional appeal to the worker. But, there are certain basic ideas that must be used in every program if maximum results are to be obtained.
  There can be no question about the value of a safety program. From a financial standpoint alone, safe 48 . The fewer the injury 49 , the better the workman's insurance rate. This may mean the difference between operating at 50 or at a loss.
  41. [A] at [B] in [C] on [D] with
  42. [A] alive [B] vivid [C] mobile [D] diverse
  43. [A] regulation [B] climate [C] circumstance [D] requirement
  44. [A] where [B] how [C] what [D] unless
  45. [A] alter [B] differ [C] shift [D] distinguish
  46. [A] constituting [B] aggravating [C] observing [D] justifying
   47. [A] Some [B] Many [C] Even [D] Still
  48. [A] comes off [B] turns up [C] pays off [D] holds up
  49. [A] claims [B] reports [C] declarations [D] proclamations
  50. [A] an advantage [B] a benefit [C] an interest [D] a profit
  参考答案:41.D 42.A 43.B 44.A 45.B 46.C 47.D 48.C 49.A 50.D

Until recently most historians spoke very critically of the Industrial Revolution. They 41 that in the long run industrialization greatly raised the standard of living for the 42 man. But they insisted that its 43 results during the period from 1750 to 1850 were widespread poverty and misery for the 44 of the English population. 45 contrast, they saw in the preceding hundred years from 1650 to1750, when England was still a 46 agricultural country, a period of great abundance and prosperity.
  The view, 47 , is generally thought to be wrong. Specialists 48 history and economics, have 49 two things: that the period from 1650 to 1750 was 50 by great poverty, and that industrialization certainly did not worsen and may have actually improved the conditions for the majority of the populace.
  41. [A] admitted [B] believed [C] claimed [D] predicted
  42. [A] plain [B] average [C] mean [D] normal
  43. [A] momentary [B] prompt [C] instant [D] immediate
  44. [A] bulk [B] host [C] gross [D] magnitude
  45. [A] On [B] With [C] For [D] By
  46. [A] broadly [B] thoroughly [C] generally [D] completely
  47. [A] however [B] meanwhile [C] therefore [D] moreover
  48. [A] at [B] in [C] about [D] for
  49. [A] manifested [B] approved [C] shown [D] speculated
  50. [A] noted [B] impressed [C] labeled [D] marked
  thoroughly 动作的彻底
  参考答案:41.A 42.B 43.D 44.A 45.D 46.D 47.A 48.B 49.C 50.D
  Sleep is divided into periods of so-called REM sleep, characterized by rapid eye movements and dreaming, and longer periods of non-REM sleep. 41 kind of sleep is at all well-understood, but REM sleep is 42 to serve some restorative function of the brain. The purpose of non-REM sleep is even more 43 . The new experiments, such as these 44 for the first time at a recent meeting of the Society for Sleep Research in Minneapolis, suggest fascinating explanations 45 of non-REM sleep.
  For example, it has long been known that total sleep 46 is 100 percent fatal to rats, yet, 47 examination of the dead bodies, the animals look completely normal. A research has now 48 the mystery of why the animals die. The rats 49 bacterial infections of the blood, 50 their immune systems-the self-protecting mechanism against diseases-had crashed.
  41. [A] Either [B] Neither [C] Each [D] Any
  42. [A] intended [B] required [C] assumed [D] inferred
  43. [A] subtle [B] obvious [C] mysterious [D] doubtful
  44. [A] maintained [B] described [C] settled [D] afforded
  45. [A] in the light [B] by virtue [C] with the exception [D] for the purpose
  46. [A] reduction [B] destruction [C] deprivation [D] restriction
  47. [A] upon [B] by [C] through [D] with
  48. [A] paid attention to [B] caught sight of [C] laid emphasis on [D] cast light on
  49. [A] develop [B] produce [C] stimulate [D] induce
  50. [A] if [B] as if [C] only if [D] if only
  参考答案:41.B 42.C43.C 44.B 45.D 46.C 47.A 48.D 49.A 50.B

Until recently most historians spoke very critically of the Industrial Revolution. They 41 that in the long run industrialization greatly raised the standard of living for the 42 man. But they insisted that its 43 results during the period from 1750 to 1850 were widespread poverty and misery for the 44 of the English population. 45 contrast, they saw in the preceding hundred years from 1650 to1750, when England was still a 46 agricultural country, a period of great abundance and prosperity.
  The view, 47 , is generally thought to be wrong. Specialists 48 history and economics, have 49 two things: that the period from 1650 to 1750 was 50 by great poverty, and that industrialization certainly did not worsen and may have actually improved the conditions for the majority of the populace.
  41. [A] admitted [B] believed [C] claimed [D] predicted
  42. [A] plain [B] average [C] mean [D] normal
  43. [A] momentary [B] prompt [C] instant [D] immediate
  44. [A] bulk [B] host [C] gross [D] magnitude
  45. [A] On [B] With [C] For [D] By
  46. [A] broadly [B] thoroughly [C] generally [D] completely
  47. [A] however [B] meanwhile [C] therefore [D] moreover
  48. [A] at [B] in [C] about [D] for
  49. [A] manifested [B] approved [C] shown [D] speculated
  50. [A] noted [B] impressed [C] labeled [D] marked
  参考答案:41.A 42.B 43.D 44.A 45.D 46.D 47.A 48.B 49.C 50.D


分享到: 更多
申博-申搏sunbet-申博太阳城|sunbet官网

热榜阅读TOP

本周TOP10

名师指导四级写作提高:如何改写范

名师指导四级写作提高:如何改写范

在复习准备四级写作时,我们应该按照谋篇、段落、句子、措辞(如图一)四步走的宏观复习方式来准备。我们...